De Rimpelaar Facebook logo social media De Rimpelaar Youtube logo social media
Afbeelding honden bij Hondenpension de Rimpelaar. Hondenpension de Rimpelaar diervriendelijk en gastvrij Elke pensiongast krijgt de juiste aandacht - Hondenpension de Rimpelaar

Welkom

Welkom op onze vernieuwde website. De Rimpelaar staat bekend als één van de meest diervriendelijke en gastvrije dierenpensions. Wij vangen uw hond met veel zorg en aandacht op tijdens uw vakantie. Elke dag persoonlijke aandacht en goede verzorging zijn de kenmerkende 'persoonlijke' eigenschappen van dierenpension de Rimpelaar.

Alle honden, van klein tot groot, hebben een heerlijk binnenverblijf (deze zijn in de winter verwarmd), met daaraan vast een overkapt eigen buitenverblijf. Naast de luxe hondenverblijven, waar de honden zelf de hele dag zowel naar binnen als naar buiten kunnen, mogen ze ook dagelijks mee het speelveld op. Daar kunnen ze naar hartenlust rennen, spelen en kuilen graven. De waterliefhebbers kunnen (als het weer het toelaat) pootjebaden in onze speciale hondenvijver.

In samenwerking met onze vaste dierenarts houden wij de gezondheid van onze 'gasten' nauwlettend in de gaten. Zo doen wij ons uiterste best om onze pensiongasten een heerlijke en zo veilig mogelijke vakantie te bezorgen. De continue aandacht voor onze gasten zorgt ervoor dat uw huisdier zich al snel thuis voelt bij ons.

We willen elke pensiongast de juiste aandacht geven, dus is er een vastgesteld aantal plaatsen beschikbaar. Maak dus ruim van tevoren een afspraak. We zien u graag verschijnen.

De Rimpelaar

Terugbellen

Vrolijke honden genieten in verblijf hondenpension de Rimpelaar.
Spelende honden in zand
Klein hondje rent over het gazon.
Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!
Meer informatie