Één van de meest hondvriendelijke en gastvrije hondenresorts in Nederland

Welkom op de website van Britt’s Hondenresort de Rimpelaar. Sinds 1 april 2023 is het hondenpension, voorheen bekend als “de Rimpelaar” overgenomen door Britt.

Britt’s Hondenresort de Rimpelaar staat bekend als één van de meest diervriendelijke en gastvrije hondenresorts. Wij vangen uw hond met veel zorg en aandacht op tijdens uw vakantie. Elke dag persoonlijke aandacht en goede verzorging zijn de kenmerkende ‘persoonlijke’ eigenschappen van Britt’s hondenresort de Rimpelaar.

Alle honden, van klein tot groot, hebben een heerlijk binnen verblijf (deze zijn in de winter verwarmd), met daaraan vast een overkapt eigen buitenverblijf. Naast de luxe hondenverblijven, waar de honden zelf de hele dag zowel naar binnen als naar buiten kunnen, mogen ze ook dagelijks mee het speelveld op. Daar kunnen ze naar hartenlust rennen, spelen en kuilen graven. De waterliefhebbers kunnen (als het weer het toelaat) pootjebaden in onze speciale hondenvijver.

In samenwerking met onze vaste dierenarts houden wij de gezondheid van onze ‘gasten’ nauwlettend in de gaten. Zo doen wij ons uiterste best om onze pensiongasten een heerlijke en zo veilig mogelijke vakantie te bezorgen. De continue aandacht voor onze gasten zorgt ervoor dat uw huisdier zich al snel thuis voelt bij ons.

Naast reguliere opvang bieden wij ook dagopvang. Bij de dagopvang kunnen de honden de gehele dag lekker ravotten met hun soortgenoten en gaan aan het einde van de dag weer lekker naar huis. 

 

We willen elke resortgast de juiste aandacht geven, dus is er een vastgesteld aantal plaatsen beschikbaar. Maak dus ruim van tevoren een afspraak. We zien u graag verschijnen. 

Online reserveren

Eenvoudig online een reservering plaatsen voor uw hond.