Vraag en antwoord

Algemene vragen

Omdat we proberen een zo compleet mogelijk beeld te geven van ons pension, kunt u hieronder enkele vragen lezen van onze eerdere bezoekers. Staat uw vraag er niet bij, dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen om alsnog uw vraag te stellen.
Moeten wij zijn eigen spullen meenemen?
Nee, daar zorgen wij voor. U moet hem wel aangelijnd meenemen, maar de riem krijgt u gelijk weer terug.
Moeten wij zijn eigen mand meenemen?
Nee, in verband met hygiëne. Uw hond krijgt hier een eigen mand welke tijdens zijn verblijf kan worden schoongemaakt.
Moeten wij zijn eigen deken meegeven?
Nee, in verband met hygiëne. Uw hond krijgt van ons lekkere dekens die geregeld gewassen worden tijdens zijn verblijf. Als het dan zijn eigen deken is, is de kans zeer groot dat het verwisseld wordt en dat de deken bij een andere hond terecht komt.
Welke entingen heeft hij nodig?
Dat zijn de jaarlijkse entingen met daarbij apart een enting voor kennelhoest. Controleer daarom vroegtijdig of het allemaal klopt, want anders moet u ruim 3 weken van tevoren dit alsnog regelen voordat uw huisdier bij ons komt. U kunt ook uw dierenarts vragen of de entingen nog goed zijn, hij of zij heeft namelijk alle gegeven van uw huisdier.
Moeten wij zijn eigen eten meegeven?
Nee, daar zorgen wij voor. Wij voeren hier met voer van Royal Canin. Maar als uw huisdier een speciaal dieet heeft of gezondheidsvoeding nodig heeft, kunt u dit wel meegeven. Gelieve dit in een afsluitbare bak/ton te doen en niet in zakjes af te wegen. Let wel, hier zijn speciale tarieven voor, zie onze huisregels.
Zijn de verblijven in de winter verwarmd?
Ja zeker, en in de zomer zelfs ook gekoeld.
Wat mag ik zelf zeker niet vergeten om mee te nemen?
Wat u zeker niet mag vergeten is het entingsboekje van uw huisdier. Zorg ook dat het entingsboekje volledig is ingevuld, ook met uw juiste naam en adres. Indien uw huisdier gechipt is, dient het nummer in het entingsboekje vermeld te zijn.
Mogen mijn honden bij elkaar in een verblijf?

Ja, als dat thuis ook geen problemen geeft.

Is mijn hond welkom bij De Rimpelaar?

We hebben een jarenlange ervaring en dat heeft ons geleerd dat honden van een aantal rassen in het algemeen niet geschikt zijn voor ons pension en om in een groep de speelweides op te gaan. 

Hierdoor nemen wij uit veiligheidsoverwegingen de volgende honden en/of kruisingen niet meer aan:

  • Staffords en staffords achtige honden en/of kruisingen
  • Staffords Bully
  • Pitbulls
  • Amerikaanse Bulldog
  • Old Englisch bulldog
  • Dogo Argentino
  • Boerboel
  • Dogo Canario
  • Mastino
  • Bully (XL)