Over Britt

Sinds 1 April 2023 is Britt Geerts de nieuwe eigenaresse van voormalig Hondenpension de Rimpelaar. Het bedrijf zal voortbestaan onder de naam: Britt’s Hondenresort de Rimpelaar. Deze plek is al ruim 60 jaar een geweldige vakantie bestemming voor honden. 

Britt is van jongs af aan altijd al met honden bezig geweest. Ze traint ze, trimt ze en vertroetelt ze. Zelf heeft ze 2 herders en een Bolonka. Haar herders is ze aan het opleiden tot politiehonden. De passie voor honden is erg groot. Ze is de gehele dag te vinden tussen de honden, is het niet in het resort, dan is ze wel aan het trimmen of aan het trainen. 

Britt heeft de opleiding Dier en ondernemen gevolgd en heeft zich gespecialiseerd in honden en katten. Ze heeft diverse cursussen en opleidingen gevolgd met betrekking tot het gedrag van honden, EHBO voor honden en een trimopleiding.
In het resort bevindt zich ook een trimsalon. In het trimsalon is Britt inmiddels al Ruim 1,5 jaar werkzaam. In de trimsalon krijgen de honden de vachtverzorging die ze nodig hebben. Momenteel is er een klantenstop in de trimsalon wegens de vele aanvragen en de andere werkzaamheden die verricht moeten worden.
Wij kijken er naar uit om u en uw trouwe viervoeter te mogen verwelkomen in het hondenresort en om de honden de vakantie de bezorgen die ze verdienen.