Hondenkennel Tilburg

Hondenpension in omgeving Tilburg

Wij bieden tijdelijke opvang met persoonlijke aandacht en goede verzorging!

Wanneer u een hondenpension in Tilburg, Tilburg, Etten-Leur, Oosterhout of Breda zoekt, dan bent u bij hondenpension De Rimpelaar aan het juiste adres. Wij bieden tijdelijke opvang met persoonlijke aandacht voor en goede verzorging van uw huisdier in geval van vakantie, verhuizing, verbouwing, ziekte of angst voor vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Ons pension biedt opvang aan honden in alle soorten en maten in comfortabele binnen verblijven. Gekoeld in de zomer en verwarmd in de winter.

Hoe ziet een dag op ons hondenpension eruit?

Een goede balans tussen rust en activiteit, heel de dag voldoende aanbod van eten en drinken, lekker spelen met soortgenootjes en persoonlijke aandacht voor uw huisdier, dat is wat u mag verwachten bij hondenpension De Rimpelaar. Vanuit Etten-Leur, Tilburg, Oosterhout, Tilburg of Breda staat u er zo. Laat uw hond genieten van de Brabantse vergezichten met de vrijheid om zowel binnen als buiten te kunnen spelen wanneer zij dat zelf willen of om een heerlijke duik in onze hondenvijver te nemen. Natuurlijk gaan we elke dag het speelveld op. Lekker rennen, ravotten en kuilen graven.

Fullservice dienstverlening

Wanneer u uw hond(en) bij ons brengt, verzorgen we eigenlijk alles van A tot Z. Zo dragen wij zorg voor een schone mand en kleden en voldoende aanbod van voeding (Royal Canin) en water. Bovendien monitoren wij de gezondheid van uw huisdier in samenwerking met een lokale dierenarts. Brengt u meerdere honden bij ons onder? Samen in een verblijf is geen probleem als u dat prettig vindt. Het welzijn van uw huisdier staat bij ons voorop. Wilt u graag meer weten? U kunt ons telefonisch benaderen op 06 – 27 16 64 22 of per e-mail via info@derimpelaar.nl!