Hondenpension prijzen vergelijken

Prijzen vergelijken hondenpension Tiburg, Breda en Rotterdam

Wij hanteren heldere, scherpe tarieven met korting op een tweede huisdier!

Bent u op zoek naar een hondenpension en vergelijkt u tarieven? Hondenpension De Rimpelaar hanteert scherpe prijzen met een sterke dienstverlening en geeft daarbij ook nog eens 10% korting op een tweede huisdier uit hetzelfde gezin. Wij zijn een gastvrij pension waar we op een diervriendelijke manier zorgen voor persoonlijke aandacht en goede verzorging van uw vrolijke viervoeter. Uw huisdier verblijft in een comfortabel, eigen binnenverblijf, uitkijkend op de schitterende Brabantse vergezichten.

Een dagje Rimpelaar

Wanneer uw huisdier bij ons verblijft, kan hij de gehele dag zowel binnen als buiten spelen. Natuurlijk komt uw hond ook gezellig met soortgenootjes in aanraking. We bezoeken elke dag een prachtig speelveld, waar de honden heerlijk kunnen rennen, ravotten en kuilen graven. Ook het nemen van een verfrissende duik in onze speciale hondenvijver behoor tot de mogelijkheden. Kortom, uw hond kan zich prima uitleven tijdens een dagje Rimpelaar. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Bel dan met 06 – 27 16 64 22 of per e-mail via info@derimpelaar.nl!

Een hoogwaardige service in ons hondenpension tegen scherpe tarieven

Onze tarieven zijn het meest all inclusive ( met uitzondering van medische opvang). Dat betekent dat de prijzen die wij voor een verblijf in ons hondenpension rekenen inclusief onderkomen, mand, dekens, voeding. De Rimpelaar maakt gebruik van Royal Canin voeding en zorgt voorafgaand en tijdens de opvang voor een schone mand en schone dekens. En om het (medisch) welzijn van uw hond te kunnen waarborgen werken we samen met een lokale dierenarts.