Vakantieopvang voor uw hond of huisdier

Dierenpension De Rimpelaar is gespecialiseerd in de tijdelijke opvang van honden!

Wanneer u op zoek bent naar professionele vakantieopvang voor uw dieren, bent u bij dierenpension de Rimpelaar aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de tijdelijke opvang van uw hond in vakanties, gedurende verbouwingen of verhuizingen, bij ziekte of tijdens een jaarwisseling. Uw hond verblijft in een comfortabel binnenverblijf.

Een dagje op onze vakantieopvang voor dieren

Tijdens onze vakantieopvang heeft elke hond plezier. Voor de honden kan er de gehele dag met soortgenootjes worden gespeeld en zijn er voldoende speeltjes aanwezig. Daarnaast brengen we elke dag een bezoekje aan het gigantische speelveld voor honden waar ze naar hartenlust kunnen graven, rennen en ravotten met elkaar. Gedurende de dag zorgen onze medewerkers voor een optimale balans tussen activiteiten en rustmomenten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige voeding.

U hoeft niets mee te nemen

Wanneer u uw huisdier bij ons brengt hoeft u enkel een ingevuld inentingboekje mee te nemen. Wij zorgen voor de rest. Zo kunnen onze gasten genieten van schone hokken, manden en dekens, voldoende aanbod van kwalitatieve voeding van Royal Canin, water en professioneel medisch toezicht. Dit wordt verzorgd door een lokale dierenarts waarmee wij een prettige samenwerking hebben. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via 06 – 27 16 64 22 of per e-mail via info@derimpelaar.nl!

Meer gerelateerde onderwerpen over vakantieopvang voor uw hond of huisdier